Hoi, het is Tim Veninga van Mannengeheim hier. 

Op deze pagina vind je ervaringen van andere vrouwen met de Mannengeheim Tekstgids en je leest ook antwoorden op veelgestelde vragen.

Ik beloof altijd eerlijk te zijn in die antwoorden en zal je eerlijk vertellen of de Tekstgids geschikt voor je is of niet. 

Klik hier als je meteen door wilt gaan naar de reviews en ervaringen.


Veelgestelde Vragen


Is dit geschikt voor mij?

Wat is de Tekstgids voor cursus?

Dit is een online cursus die je leert hoe je sms't, appt en berichten uitwisselt met een man zodat hij niet anders kan dan aan jou denken.

Je krijgt direct na je bestelling een mailtje met daarin inloggegevens waarmee je op een beveiligde site de lessen kan volgen.

De lessen kan je zowel lezen als luisteren (ook onderweg met je koptelefoon/oortjes).

Voor wie is de Tekstgids?

Voor elke vrouw die wil leren hoe ze een man gek op haar maakt (en geïnteresseerd in haar houdt) door het versturen van tekstberichten.

Voor wie is de Tekstgids niet geschikt?

Als je een man bent bijvoorbeeld. Of als je het wil gebruiken om mannen aangetrokken tot je te maken, maar ze dan ghost of niets van je laat horen. Of als je er slechte intenties mee hebt, bijvoorbeeld om iemand af te pakken van een andere vrouw. Gebruik het dus echt om een leuke man gek op je te maken, niet om slecht te doen.

Ik ben single. Is de Tekstgids geschikt voor mij?

Deze cursus zorgt er niet voor dat jouw droomman uit de hemel komt vallen direct op je schoot. Het is bij sommige vrouwen die de tips toepasten wel zo snel gegaan, maar natuurlijk niet bij iedereen.

Wat deze cursus je wel leert, is hoe je ervoor zorgt dat je geen onnodige fouten maakt en hoe je voorkomt dat je hem afschrikt, wanneer je hem wel ontmoet.

Dat niet alleen, maar wanneer je hem ontmoet, zal je met deze simpele app berichten en principes ervoor zorgen dat hij voor jou kiest in plaats van een andere vrouw.

En als je wel eens last hebt van mannen die afstandelijk worden of niets meer van zich laten horen, dan leer je dat ook te voorkomen met deze cursus.

Als je er dus voor wilt zorgen dat hij 100% voor jou gaat nadat hij je heeft ontmoet, is dit de manier om dat te doen via de app.

Ik date met iemand en wil een relatie met hem. Is de Tekstgids geschikt hiervoor?

Niet alleen geschikt, maar perfect.

Als je ervoor wilt zorgen dat hij je niet alleen als speeltje ziet of dat hij puur 'sexy foto's' van je wil, dan is deze cursus geschikt voor je.

Je leert precies wat je moet doen om hem geïnteresseerd in je te houden via de app en hoe je hem laat smachten naar de volgende keer dat hij je weer kan zien.

Ik heb een relatie en wil meer passie creëren en hem nog meer verliefd op mij maken. Hoe kan de Tekstgids mij hierbij helpen?

Als je soms een ruzie hebt of zou willen dat jullie relatie passievoller wordt en hij meer aandacht aan jou geeft, dan leer je dat hier.

Veel relaties gaan kapot door ruzies. Vaak is dat via de app. Een ander groot probleem is dat in veel relaties een van beiden afstandelijker wordt, minder interesse toont of er gewoon minder passie is.

En dat merk je ook als hij niks naar je terug stuurt, of heel kortaf is.

In de Mannengeheim Tekstgids leer je precies wat je kan doen om dat op te lossen en ervoor te zorgen dat hij weer interesse in je krijgt en niet kan wachten om je weer te zien.

Ik heb moeite met mannen die niet reageren of niks van zich laten horen. Hoe helpt de Tekstgids hierbij?

Als je dit vaak overkomt, dan is er wat aan te doen. Er zijn een paar oorzaken van dit gedrag die je bijna allemaal kan verhelpen (als hij nou eenmaal een akelig persoon is kan je daar weinig aan doen). Je zal zien dat wanneer je de Tekstgids toepast, je dit niet meer overkomt. Als je er bewijs van wilt zien, scroll dan even naar onder op deze pagina om de ervaringen van andere vrouwen te lezen, dan zie je dat de Tekstgids dit probleem voor veel vrouwen heeft opgelost.

Ik zit veel op datingsites en/of Tinder. Werkt dit daar ook?

Ja. Veel vrouwen die de Tekstgids kopen, gebruiken het om via datingsites en apps iemand te vinden om mee te daten - en later een relatie mee te krijgen.

 Je krijgt meerdere voorbeelden, tips en case studies waarin je leert hoe je een gesprek op een site of app begint en ervoor zorgt dat hij je mee uitvraagt.

Ik wil gewoon meer leren over mannen en hoe ik ze gek op me kan maken. Is de Tekstgids daar goed voor?

Ik zou dan eerst beginnen met de 43 Scripts, maar als je die al hebt, dan is deze cursus perfect voor je. We hebben deze cursus namelijk gemaakt nadat we veel vragen kregen over hoe je de 43 Scripts toe kan passen tijdens het chatten & appen.

Twijfels en mentale obstakels

Wat als ik niet helemaal mee kan lopen?

Als je halverwege een vriend krijgt door de cursus. Alleen maar leuk. Je kan het altijd later afmaken (alhoewel ik voor je hoop dat je voor altijd bij hem blijft).

 Je krijgt levenslang toegang dus je hebt toegang tot de Tekstgids wanneer je maar wil. Omdat er zoveel verschillende situaties zijn waar het belangrijk is dat je het juiste stuurt, heb ik er zoveel mogelijk toegevoegd. Als je nu single bent heb je misschien op dit moment dus niets aan de tips over een relatie spannend houden met de apps, maar op een later stadia wel. Je kan dan gewoon weer inloggen en het stukje volgen dat op jou van toepassing is.

Ik woon in .... werkt dit daar ook?

De voorbeelden zijn getest door vrouwen in heel Nederland en sommige zelfs ook in België en in het buitenland. Deze technieken werken op letterlijk ieder type man, waar hij ook vandaan komt.

Is er een garantie?

Ja. Je hebt een 90-dagen 'geld terug'-garantie. Zonder moeilijke vragen.

Oftewel, als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, al is het mijn stem bij de video's of de kleur van de video achtergrond, laat me het weten en je krijgt je geld direct terug.

Natuurlijk denk ik niet dat het gebeurt, maar als je ook maar een klein beetje twijfelt of dit voor je werkt, dan kan je gerust zijn:

Je krijgt óf de resultaten die je wil, óf je geld terug. Zo simpel is het.

Hoe de Tekstgids werkt

Hoe werkt de cursus?

De Tekstgids is een online cursus. Je krijgt tekst, afbeeldingen, video's en audio. Je logt in op een beveiligde website waar je alles kan vinden.

Nog iets belangrijks: Wees niet bang dat je achter gaat lopen. Je hebt je hele leven toegang tot dit materiaal, dus als je een pauze moet nemen, is dat geen probleem. Je kan gewoon weer verdergaan zodra je tijd hebt.

Is de cursus live? Waar moet ik naartoe komen?

Dit is GEEN live cursus, dus je kan direct beginnen. Dit betekent ook dat je geen geld hoeft te betalen om te reizen naar een workshop en weer terug te komen met een schrift vol to do’s. Met de Tekstgids kan je thuis alles doornemen, in alle rust en wanneer jij wil. Je krijgt ook audio opnames van de modules, waarmee je alles terug kan luisteren. Daarnaast krijg je ook levenslang toegang, dus de tactieken en strategieën uit deze cursus zijn binnen handbereik wanneer je ze nodig hebt.

Krijg ik in 1x toegang tot de hele cursus?

Ja, je krijgt in 1x toegang tot de hele cursus.

Hoeveel tijd kost het me om de cursus te volgen?

2 tot 3 uur als je alle tekst snel leest en de audio bekijkt. 5-8 uur als je ook de checklists volgt en aantekeningen maakt bij de modules. Hoe meer tijd je besteed, des te sneller je resultaten krijgt. Omdat je levenslang toegang krijgt tot de Tekstgids, kan je langzamer of sneller gaan als je wilt.

Wat als?

Kan ik korting krijgen als ik een student ben/in cash betaal/een man ben/rood haar heb?

Sorry, geen kortingen. Ik geef 95% van mijn materiaal gratis weg en mijn premium materiaal is te waardevol om gratis weg te geven. Als je niet een paar tientjes bij elkaar kan schrapen, dan is deze cursus niet voor jou.

Wat als ik de Tekstgids probeer, maar erachter kom dat het niet geschikt voor me is?

Ik sta achter deze cursus met een 100%  geld terug garantie. Omdat we het met duizenden vrouwen hebben getest, weet ik dat de cursus werkt. En kan ik dus al het risico nemen.

Probeer dus de hele cursus en kijk of het werkt voor jou. Belangrijk: Doe alleen mee als je bereid bent de cursus toe te passen. Deze cursus is er niet voor gemaakt dat je alleen informatie opzuigt. Hij is ervoor gemaakt dat je actie onderneemt.

Hoe is de Tekstgids anders dan de 43 Scripts?

De 43 Scripts leert je hoe mannen werken en hoe je met ze om moet gaan om ze verliefd op je te maken. Het is de basis van alles wat ik leer.

De Tekstgids heb ik gemaakt nadat vrouwen me vroegen hoe ze de 43 Scripts online toe konden passen. Je leert dus puur wat te doen wanneer je chat met een man (op WhatsApp, SMS, datingsites of datingapps).

Kan ik beginnen met de Tekstgids of moet ik eerst met een andere Mannengeheim cursus starten?

Als je nog geen andere cursus van mij hebt gevolgd, begin dan met de 43 Scripts Om Hem Verliefd Te Maken. Al meer dan 10.000 vrouwen hebben deze cursus gevolgd om de ware te vinden, verliefd te maken en te behouden. Lees bijvoorbeeld hier de ervaringen eens, dan zie je waarom het zo'n ontzettend populaire cursus is.

Hoe kan ik betalen?

We accepteren iDeal, Bancontact/Mister Cash, Paypal, Creditcard en je kan ook een overboeking doen. Als je problemen hebt met betalen, stuur ons dan gerust een mail, dan helpen we je z.s.m.

Hoe snel kan ik beginnen?

Direct.

Je login-informatie wordt gestuurd naar het e-mailadres dat je opgeeft, en op de pagina na je betaling krijg je uitleg over hoe je toegang krijgt tot het programma op de beveiligde website.


Ervaringen & Reviews

Hieronder staan ervaringen van andere vrouwen met de Tekstgids. De meeste komen uit de FB groep van de 43 Scripts, maar er staan ook een paar mailtjes bij die ik heb ontvangen. Lees vooral de laatste 3 ervaringen door, die geven een goed beeld van wat te verwachten van de cursus.Klaar om te beginnen?